4event Oy eriyttää työhyvinvointi-liiketoiminnan omaksi yhtiöksi

4event Oy eriyttää työhyvinvointiliiketoiminnan omaksi yhtiöksi – Freia Oy rakentamaan parempaa työelämää
 

4event Oy on palvellut asiakkaitaan innostavien tapahtumien ja tavoitteellisten työhyvinvointiohjelmien liiketoimintasegmenteillä yli 20 vuoden ajan. Nyt liiketoiminnat eriytetään siten, että 4event Oy jatkaa innostavien tapahtumien valtakunnallisena toteuttajana ja Freia Oy vastaa jatkossa työkykyjohtamisen, työyhteisövalmennuksien ja henkilöstön hyvinvointiohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta.
 
”Kyseessä on tarkkaan harkittu päätös, jonka valmistelut aloitettiin jo kaksi vuotta sitten. Uudistimme strategiaamme ja teimme liiketoiminnallisia muutoksia, jotka konkretisoituvat uudessa Freia Oy:ssä. Uskomme, että kaksi yhtiötä voi palvella nykyisiä ja tulevia asiakkaita entistä vahvempana”, 4event Oy:n toimitusjohtaja Jussi Voutilainen taustoittaa.
 
4event Oy on parantanut suomalaisten työvireyttä yli 10 000 erillisessä tapahtumassa ja valmennuspalvelussa vuodesta 2001 lähtien. Tämä perinteikäs tarina jatkuu edelleen tapahtumaliiketoiminnan monipuolisella palvelutarjoamalla valtakunnallisesti. Vastaavasti Freia Oy keskittyy liiketoimintalähtöiseen henkilöstön kehittämiseen Suomessa ja tähtää digitaalisen kehitystyön kautta myös kansainvälisille markkinoille. 
 
”Freia syntyi muutosvoimaksi. Uudessa yhtiössä yhdistyvät asiakastarpeiden herkkä kuuntelu, mittava tutkimustyö, pitkäaikainen kokemus työkykyjohtamisen, henkilöstön hyvinvoinnin ja johtamisen prosesseista. Työelämä on murroksessa ja vaikuttavia ratkaisuja kaivataan. Olemme valmiina ja innoissamme”, Freia Oy:n toimitusjohtajana aloittava Antti Äikäs kiteyttää.    
 
Muutoksella ei ole vaikutusta 4event Oy:n kumppanuussopimuksiin, vahvistettuihin ja tarjousvaiheessa oleviin tapahtuma- tai ohjelmatoteutuksiin. Freia Oy jatkaa yhteistyötä olemassa olevien työhyvinvointiasiakkaiden kanssa keskeytyksettä. Sopimukset ja tilauskanta uusitaan asiakkaiden kanssa voimassa olevin ehdoin.
 
Lisätiedot
Jussi Voutilainen, toimitusjohtaja 4event Oy, jussi.voutilainen@4event.fi p. 0400 507 875
Antti Äikäs, toimitusjohtaja Freia Oy, antti.aikas@freialife.com p. 050 3690908

4event Oy on liikuttavien ja innostavien kohtaamisten valtakunnallinen palveluyritys. Palvelutarjontamme kattaa yritystapahtumien tarpeet kokousten oheisohjelmista virkistys- ja tiimipäiviin sekä erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Palveluidemme tavoitteena on lisätä aitoja kohtaamisia, työyhteisöihin vireyttä sekä energiaa.
 
Freia Oy on työyhteisövalmennuksien, työkykyjohtamisen ja henkilöstön hyvinvointiohjelmien suunnittelu- ja toteuttajakumppani. Autamme yritysjohtoa kehittämään henkilöstöä liiketoimintalähtöisesti. 
www.freialife.com