4eventin Take a Break -tauko-ohjelmat virtuaalisesti etäkokouksiin

Tauko-ohjelmat

Lyhyimmillään 5-15 min tauko-ohjelmat omien kokoustenne oheen.

Sisältökategorioita: viihteellinen, taiteellinen, asiapitoinen hyvinvointi, vireämpi mieli, rauhallisempi olo, perinteinen niska-hartia

Tulemme mukaan kokoukseenne ja pidämme teille hyvän tauon ilman välinehankintoja tai niiden kanssa. On kokous missä vain. Verkossa, kokoustilassa tai ulkona. Kysy tarjousta!


4event on myös ideoinut taukoliikuntakokonaisuuksia, joiden on tarkoitettu erityisesti päätetyötä etätyöpisteissä tekeville henkilöille. Ajattelun keskiössä on ollut löytää jokaiselle osallistujalle sopiva taukoliikuntaväline, jonka vaikuttavan käyttöönoton varmistaa valmentajiemme opastus sekä valmennukselliset vinkit jatkoon. Liikuntavälineiden käyttöönotto ja valmennusvinkit toteutetaan asiakkaan aikatauluun sopivasti 15-30 mittaisina innostavina virtuaalitoteutuksina osallistujien omille näyttöruuduille. 
Yhteisöllisyys luonnistuu etänäkin, kun on mahdollista kysyä, kommentoida ja nähdä vaikka kollegat ruudun takana. Fiiliskin on taattu hauskoilla ja sopivan haastavilla liikkeillä!

Pidemmän ohjauksen hinta alkaen 495 € + alv

Esimerkiksi nämä liikuntavälineet Take a Break ohjelman yhteydessä nyt kampanjahintaan:

Active sitting ball 39,50 € (ovh 79,90 €)  

Gymstick original 29,50 € (ovh 49,90 €)

Stability air pad 19,90 € (ovh 24,90 €)

Core roller 24,90 € (ovh 39,90 €) 

Etu jopa 50%! 

Välineiden lähetyskulut laskutetaan erikseen.

Taukoliikuntaohjelmaan voi liittää lisäoptioina esim. Kehonhuolto- tai rentoutusohjelman, Hyvinvoinnin kulmakivet -luennon tai Livemusavisan. Lisäohjelma 30 min - 445, - + alv. Välineet voidaan toimittaa suoraan työpaikalle tai osallistujien kotiosoitteeseen. Ohjaus onnistuu paikan päällä tai verkossa, käyttämällänne alustalla tai esim. zoomilla. Kiinnostaako jatkuvampi 5-10 kerran taukoliikuntapaketti? Taukoliikunta-ohjelmat voidaan toteuttaa käyttäen välineenä myös esim. tuolia, mattoa, keppiä tai ilman välineitä. Kysy tarjousta! Hyvinvoinnin tueksi jokaiselle Take a Break -ohjelmaan osallistuvalle kuuluu virtuaalinen 4event Vireyskirja, joka on tiivis tietopaketti hyvinvoinnin osa-alueista.