4eventin uudet Take a Break -ohjelmat

Taukoliikunta ja joulumuistamiset kerralla. Innostava kotikuntoiluväline ja laadukas ohjaus samassa paketissa.


4event on ideoinut aivan uudenlaisen taukoliikuntakokonaisuuden, joka on tarkoitettu erityisesti päätetyötä etätyöpisteissä tekeville henkilöille.

Ajattelun keskiössä on ollut löytää jokaiselle osallistujalle sopiva taukoliikuntaväline, jonka vaikuttavan käyttöönoton varmistaa valmentajiemme opastus sekä valmennukselliset vinkit jatkoon.

Liikuntavälineiden käyttöönotto ja valmennusvinkit toteutetaan asiakkaan aikatauluun sopivasti 15-30 mittaisina innostavina virtuaalitoteutuksina osallistujien omille näyttöruuduille. 

Yhteisöllisyys luonnistuu etänäkin, kun on mahdollista kysyä, kommentoida ja nähdä vaikka kollegat ruudun takana. Fiiliskin on taattu hauskoilla ja sopivan haastavilla liikkeillä!


Ohjauksen hinta alkaen 495 € + alv
 

Esimerkiksi nämä liikuntavälineet Take a Break ohjelman yhteydessä nyt kampanjahintaan:

Active sitting ball 39,50 € (ovh 79,90 €)  

Gymstick original 29,50 € (ovh 49,90 €)

Stability air pad 19,90 € (ovh 24,90 €)

Core roller 24,90 € (ovh 39,90 €) 

Etu jopa 50%! 

Välineiden lähetyskulut laskutetaan erikseen.


Taukoliikuntaohjelmaan voi liittää lisäoptioina esim. Kehonhuolto- tai rentoutusohjelman, Hyvinvoinnin kulmakivet -luennon tai Livemusavisan. Lisäohjelma 30 min - 445, - + alv.

Välineet voidaan toimittaa suoraan työpaikalle tai osallistujien kotiosoitteeseen. Ohjaus onnistuu paikan päällä tai verkossa, käyttämällänne alustalla tai esim. zoomilla.

Kiinnostaako jatkuvampi 5-10 kerran taukoliikuntapaketti? Taukoliikunta-ohjelmat voidaan toteuttaa käyttäen välineenä myös esim. tuolia, mattoa, keppiä tai ilman välineitä. Kysy tarjousta!

Jumppakuminauhakampanja!
Annamme ensimmäisille tilausryhmille kaupan päälle jumppakuminauhan ohjeistuksineen,  kun ohjausaika varataan tämän vuoden puolelle. Luovutamme 100 jumppakuminauhaa tilausjärjestyksessä.

Hyvinvoinnin tueksi jokaiselle Take a Break -ohjelmaan osallistuvalle kuuluu virtuaalinen 4event Vireyskirja, joka on tiivis tietopaketti hyvinvoinnin osa-alueista.