Ajankohtaista

Työhyvinvointi-ohjelman tulokset julkaistiin Yhdysvalloissa

Valtakunnallinen asiantuntijaorganisaatio 4event toteutti monivuotisen työhyvinvointiohjelman yhteistyössä Stora Enso Metsän kanssa vuosina 2010-2018. Kahdeksan vuoden työhyvinvointiohjelma on maailmanlaajuisesti harvinainen tutkimuskohde. Tutkimustulokset julkistettiin nyt Yhdysvalloissa.
  

Talouselämä: Miten saada riskiryhmä innostumaan

Moni yritys toteuttaa työhyvinvointihankkeita, mutta  moni niistä päättyy myös tuskastumiseen: Taaskaan hanke ei tavoittanut ihmisiä, jotka sitä eniten tarvitsisivat, työkykyriskissä olevia ja jaksamisen kanssa kamppailevia.  Koko henkilöstöön ulottuvat terveysvaikutukset jäävät vaisuiksi, jos tukitoimiin osallistuvat vain organisaation puolimaratoonarit, näkee tutkija ja asiantuntijaorganisaatio 4eventin hyvinvointiliiketoiminnan johtaja Antti Äikäs

”Terveyttä ja työkykyä ei ratkaista vuoden tai kahden projekteilla”, hän sanoo.

Aloita työhyvinvointi-ohjelma tai työkykyjohtamisen prosessi.

Haluatko sitoa työhyvinvoinnin tai työkykyjohtamisen osaksi yrityksesi menestystarinaa? Tiedämme mitä tarvitaan tuloksellisuuteen. Monivuotisuutta, laadukasta suunnittelua, kustannustehokasta toteutusta, kohdennettuja palveluita, raikasta viestintää, prosessinhallintaa ja vaikuttavuuden seurantaa. Kaikki tämä on huomioitu 4event 365 -konseptissa. Voit toki tehdä kaiken itse, mutta helpommalla pääset, kun otat meihin yhteyttä.

Autamme niin pienissä kuin suurissa tarpeissa. Ota meihin yhteyttä tästä.

 

Tuottavuus ja työkykyjohtaminen - katso video

Työkykyjohtamisen hyödyt ja yhteys tuottavuuteen on osoitettu case-tutkimuksissa ja kansainvälisissä tutkimusyhteenvedoissa [1-10]. Silti työkykyjohtamisessa ja –prosesseissa on parannettavaa, eikä se kuulu vielä kaikkien yritysten työkalupakkiin [Sitra 2014]. Katso tiivis asiantuntijavideomme ja tee työkykyjohtamisesta yksilöity kilpailuetu.   

Katsomalla videon opit

Kilpailuetua – yhdistä henkilöstön hyvinvointi ja liiketoiminnan tavoitteisiin sidotut työyhteisövalmennukset

Henkilöstön hyvinvointia tukemalla voidaan saavuttaa liiketoiminnalliset tavoitteet työntekijöiden voimavaroja uhraamatta. Henkilöstö jaksaa paremmin ja työkykyriskit pysyvät hallinnassa. Työntekijä, yritysjohto, yritys ja eläkevakuutusyhtiö kaikki voittavat.  
 

Etelä-Savo valmistautuu maakunta- ja sote-uudistukseen

Etelä-Savo valmistautuu edelläkävijänä maakunta- ja sote-uudistukseen – 4event Oy toteuttaa muutosvalmennuksen suunnitteluhankkeen

Yhdeksän hienoa vuotta - 4eventin ja Stora Enso Metsän työhyvinvointioh-jelma päättyy

4eventin ja Stora Enso Metsän monivuotinen työhyvinvointiohjelma päättyy

Tiedote 30.11.2018                           

4event Oy on toteuttanut Stora Enso Metsän työhyvinvointiohjelmaa vuodesta 2010. Ensi vuoden alusta lähtien puhaltavat kuitenkin uudet tuulet, kun 4event Oy:n rooli vastuullisena palveluntuottajana päättyy vuoden 2018 loppuun.

Stora Enso Metsä on turvallisempi yhdessä tehden

Stora Enso Metsässä työturvallisuudesta on tullut osa kokonaisvaltaista työhyvinvointia. Toimintatavoista ja olosuhteista tehdään yhdessä turvallisia ja terveellisiä – pohjimmiltaan kyse on ihmisistä välittämisestä. Henkilökohtaisella tasolla sekä vaarojen tunnistaminen että ennakointi on osa itse kunkin ammattitaitoa. 

Puusta tehdään tulevaisuutta - vastuullisesti

Amiraalin purrella

Henkilöstön toimintakyky - strateginen etu

Puolustusvoimien ylipäällikkö, Tasavallan presidentti Sauli Niinistö, toteaa päiväkäskyssään 4.6.2018 seuraavaa: ”Puolustusvoimien perustehtävä on pysyvä, mutta sen täyttäminen vaatii ajassa elämistä. Viime vuosina puolustusvoimat on käynyt läpi kunnianhimoisen ja paikoin vaikeankin uudistusprosessin. Se on vaatinut koko organisaatioita merkittävää venymistä, mutta on samalla osoittanut puolustusvoimien henkilöstön korkean ammattitaidon ja sitoutumisen Suomen turvaamiseen”.

Sivut