Ajankohtaista

4event Oy eriyttää työhyvinvointi-liiketoiminnan omaksi yhtiöksi

4event Oy eriyttää työhyvinvointiliiketoiminnan omaksi yhtiöksi – Freia Oy rakentamaan parempaa työelämää
 

Lämmintä ja koivuntuoksuista kesänaikaa!

Maailma on kaunis ja hyvä elää sille jolla on aikaa ja tilaa unelmille….

Toivotamme sinulle näiden Vexi Salmen laulun sanoin lämmintä ja koivuntuoksuista kesänaikaa. Tallensimme studiollamme tämän kauniin laulun kuultavaksesi. Kappaleen esittää viihdepäällikkömme Vallu Lukka. 

Steveco uudistaa työkykyjohtamisen mallit – 4eventin asiantuntijat apuna

Suomen kansantalous ja tulevaisuus on riippuvainen viennistä. Poikkeusaikana logistiikka-, ahtaus-, satama- ja huolintapalveluita tuottavalle Steveco Oy:lle asiakkaiden tavaraliikenteestä huolehtiminen Suomen satamista eri puolille maailmaa on nyt ensisijaisen tärkeää. Osaava henkilöstö on avainasemassa ja sen työkyvystä halutaan huolehtia ennakoiden ja oikea-aikaisesti. 
 

TAKK aloitti monivuotisen henkilöstön hv-ohjelman

TAKK aloitti monivuotisen henkilöstön hyvinvointiohjelman sähköisellä työhyvinvointipäivällä   

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK kouluttaa osaajia tulevaisuuden töihin. Moninaisten ammattitutkintojen ja täydennyskoulutusten perustana on osaava henkilöstö, josta halutaan huolehtia myös poikkeustilanteessa.

Lappeenrannan Energia tukee henkilöstöä 4event Starttivalmennuksella

Lappeenrannan Energialla huolehditaan asiakkaiden ja Etelä-Karjalan seudun hyvinvoinnista sähkön, lämmön ja veden palveluilla ympäri vuoden sen jokainen hetki. Tällä hetkellä koronasta johtuvasta poikkeustilanteesta monet työntekijät ja esimiehet työskentelevät kotitoimistolta käsin. Tilanne on täysin uusi henkilöstöjohtamisen kannalta. Miten aistia työkuormitusta, osoittaa välittämistä ja varmistaa henkilöstön voimavarat poikkeustilanteessa?

Työhyvinvointi-ohjelman tulokset julkaistiin Yhdysvalloissa

Valtakunnallinen asiantuntijaorganisaatio 4event toteutti monivuotisen työhyvinvointiohjelman yhteistyössä Stora Enso Metsän kanssa vuosina 2010-2018. Kahdeksan vuoden työhyvinvointiohjelma on maailmanlaajuisesti harvinainen tutkimuskohde. Tutkimustulokset julkistettiin nyt Yhdysvalloissa.
  

Talouselämä: Miten saada riskiryhmä innostumaan

Moni yritys toteuttaa työhyvinvointihankkeita, mutta  moni niistä päättyy myös tuskastumiseen: Taaskaan hanke ei tavoittanut ihmisiä, jotka sitä eniten tarvitsisivat, työkykyriskissä olevia ja jaksamisen kanssa kamppailevia.  Koko henkilöstöön ulottuvat terveysvaikutukset jäävät vaisuiksi, jos tukitoimiin osallistuvat vain organisaation puolimaratoonarit, näkee tutkija ja asiantuntijaorganisaatio 4eventin hyvinvointiliiketoiminnan johtaja Antti Äikäs

”Terveyttä ja työkykyä ei ratkaista vuoden tai kahden projekteilla”, hän sanoo.

Aloita työhyvinvointi-ohjelma tai työkykyjohtamisen prosessi.

Haluatko sitoa työhyvinvoinnin tai työkykyjohtamisen osaksi yrityksesi menestystarinaa? Tiedämme mitä tarvitaan tuloksellisuuteen. Monivuotisuutta, laadukasta suunnittelua, kustannustehokasta toteutusta, kohdennettuja palveluita, raikasta viestintää, prosessinhallintaa ja vaikuttavuuden seurantaa. Kaikki tämä on huomioitu 4event 365 -konseptissa. Voit toki tehdä kaiken itse, mutta helpommalla pääset, kun otat meihin yhteyttä.

Autamme niin pienissä kuin suurissa tarpeissa. Ota meihin yhteyttä tästä.

 

Tuottavuus ja työkykyjohtaminen - katso video

Työkykyjohtamisen hyödyt ja yhteys tuottavuuteen on osoitettu case-tutkimuksissa ja kansainvälisissä tutkimusyhteenvedoissa [1-10]. Silti työkykyjohtamisessa ja –prosesseissa on parannettavaa, eikä se kuulu vielä kaikkien yritysten työkalupakkiin [Sitra 2014]. Katso tiivis asiantuntijavideomme ja tee työkykyjohtamisesta yksilöity kilpailuetu.   

Katsomalla videon opit

Sivut