Ajankohtaista

Tuottavuus ja työkykyjohtaminen - katso video

Työkykyjohtamisen hyödyt ja yhteys tuottavuuteen on osoitettu case-tutkimuksissa ja kansainvälisissä tutkimusyhteenvedoissa [1-10]. Silti työkykyjohtamisessa ja –prosesseissa on parannettavaa, eikä se kuulu vielä kaikkien yritysten työkalupakkiin [Sitra 2014]. Katso tiivis asiantuntijavideomme ja tee työkykyjohtamisesta yksilöity kilpailuetu.   

Katsomalla videon opit

Kilpailuetua – yhdistä henkilöstön hyvinvointi ja liiketoiminnan tavoitteisiin sidotut työyhteisövalmennukset

Henkilöstön hyvinvointia tukemalla voidaan saavuttaa liiketoiminnalliset tavoitteet työntekijöiden voimavaroja uhraamatta. Henkilöstö jaksaa paremmin ja työkykyriskit pysyvät hallinnassa. Työntekijä, yritysjohto, yritys ja eläkevakuutusyhtiö kaikki voittavat.  
 

Etelä-Savo valmistautuu maakunta- ja sote-uudistukseen

Etelä-Savo valmistautuu edelläkävijänä maakunta- ja sote-uudistukseen – 4event Oy toteuttaa muutosvalmennuksen suunnitteluhankkeen

Yhdeksän hienoa vuotta - 4eventin ja Stora Enso Metsän työhyvinvointioh-jelma päättyy

4eventin ja Stora Enso Metsän monivuotinen työhyvinvointiohjelma päättyy

Tiedote 30.11.2018                           

4event Oy on toteuttanut Stora Enso Metsän työhyvinvointiohjelmaa vuodesta 2010. Ensi vuoden alusta lähtien puhaltavat kuitenkin uudet tuulet, kun 4event Oy:n rooli vastuullisena palveluntuottajana päättyy vuoden 2018 loppuun.

Stora Enso Metsä on turvallisempi yhdessä tehden

Stora Enso Metsässä työturvallisuudesta on tullut osa kokonaisvaltaista työhyvinvointia. Toimintatavoista ja olosuhteista tehdään yhdessä turvallisia ja terveellisiä – pohjimmiltaan kyse on ihmisistä välittämisestä. Henkilökohtaisella tasolla sekä vaarojen tunnistaminen että ennakointi on osa itse kunkin ammattitaitoa. 

Puusta tehdään tulevaisuutta - vastuullisesti

Amiraalin purrella

Henkilöstön toimintakyky - strateginen etu

Puolustusvoimien ylipäällikkö, Tasavallan presidentti Sauli Niinistö, toteaa päiväkäskyssään 4.6.2018 seuraavaa: ”Puolustusvoimien perustehtävä on pysyvä, mutta sen täyttäminen vaatii ajassa elämistä. Viime vuosina puolustusvoimat on käynyt läpi kunnianhimoisen ja paikoin vaikeankin uudistusprosessin. Se on vaatinut koko organisaatioita merkittävää venymistä, mutta on samalla osoittanut puolustusvoimien henkilöstön korkean ammattitaidon ja sitoutumisen Suomen turvaamiseen”.

Etsimme hyvinvointi-valmentajaa Kajaanista

Etsimme kasvavaan joukkoomme hyvinvointivalmentajaa Kajaanista

4event on tavoitteellisten hyvinvointiohjelmien ja innostavien tapahtumien valtakunnallinen asiantuntijayritys. Tavoitteenamme on saada yhä useampi ihminen tuntemaan itsensä vireäksi ja energiseksi. Laajan asiantuntija-, hyvinvointivalmentaja- ja yhteistyökumppaniverkostomme sekä palvelukonseptimme kohdennettujen työhyvinvointipalveluiden avulla se on mahdollista.

Koskisen Oy tähtää monivuotiseen työhyvinvointi-ohjelmaan

Koskisen Oy tähtää monivuotiseen työhyvinvointiohjelmaan – 4event Oy toteuttaa alkukartoitukset yli 900 työntekijälle.

Yhdistä työyhteisövalmen-nukset ja henkilöstön hyvinvointiohjelma

Työhyvinvoinnin edistämisessä korostuvat organisaatiotasolla esimiestyön ja työyhteisön toimivuuden kehittäminen ja yksilötasolla voimavarojen, terveyden ja työkyvyn tukeminen. Molempia tarvitaan.
 

Pihlajalinna laajentaa yhteistyötä 4eventin kanssa kaikkiin kuntayhtiöihinsä

Pihlajalinna laajentaa yhteistyötä 4eventin kanssa kaikkiin kuntayhtiöihinsä – Palveluiden piiriin yli 2000 työntekijää​

Pihlajalinna Oyj ja 4event Oy laajentavat ennaltaehkäisevää työhyvinvointiohjelmaa Kolmostien Terveys Oy ja Kuusiolinna Terveys Oy kuntayhtiöihin. Ohjelman piirissä oli aiemmin noin tuhat työntekijää ja yhteistyön tiivistämisen jälkeen 4event 365 –konseptin palvelut tavoittavat yli 2000 työntekijää. Yhteydet liiketoimintaan, suunnitelmallinen pitkäjänteisyys ja monipuolinen palveluvalikoima tekevät yhteistyöstä ainutlaatuisen Suomessa.  

Sivut