Etsimme hyvinvointi-valmentajaa Kajaanista

Etsimme kasvavaan joukkoomme hyvinvointivalmentajaa Kajaanista

4event on tavoitteellisten hyvinvointiohjelmien ja innostavien tapahtumien valtakunnallinen asiantuntijayritys. Tavoitteenamme on saada yhä useampi ihminen tuntemaan itsensä vireäksi ja energiseksi. Laajan asiantuntija-, hyvinvointivalmentaja- ja yhteistyökumppaniverkostomme sekä palvelukonseptimme kohdennettujen työhyvinvointipalveluiden avulla se on mahdollista.

Aloitimme alueellisen osaajaverkoston rakentamisen vuoden 2017 alussa, ja haemme nyt Kajaaniin hyvinvointivalmentajaa toteuttamaan terveyttä, vireyttä ja elämänhallintaa edistävää hyvinvointivalmennusta. Jos sinua kiinnostaa työikäisten terveyden ja työkyvyn edistäminen, ihmisten henkilökohtainen auttaminen ja haluat kehittää itseäsi työhyvinvoinnin saralla, saatat olla etsimämme henkilö.

TYÖTEHTÄVÄT

Tehtävääsi kuuluu laadukkaan hyvinvointivalmennuksen tuottaminen 4eventin filosofian mukaisesti. Toteutat itsenäisesti valmennuspalvelua, johon kuuluu sekä henkilökohtaisia tapaamisia valmennettavien kanssa että puhelinkontaktointia. Sinulla on organisaation tuki ja valmiit materiaalit käytössäsi.

Työ on osa-aikainen, ja sopii erinomaisesti toisen työn rinnalle tai opintojen oheen. Työajat ovat sovittavissa joustavasti, omien ja asiakkaiden aikataulujen mukaan. Työ alkaa syksyllä 2018 ja valmennuksen kesto on n. 10 kk.

Jos haluat laajentaa toimintaasi ja/tai etsit muutosta työelämääsi, älä epäröi ottaa yhteyttä. Pääset myös oppimaan uutta valtakunnan kärkiosaajien kanssa. Toimintamme jatkuvasti kasvaessa on mahdollisuus myös muihin työtehtäviin.

VAATIMUKSET

Tehtävä edellyttää halua oppia uutta, palveluhenkisyyttä ja aitoa halua auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Pystyt tarjoamaan henkilökohtaista tukea hyvinvointiin erilaisten haasteiden edessä. Olet toimeen tarttuva ja sinulla on napakka ote työtehtäviin. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja viestintäsi niin sähköpostilla kuin puhelimessa on sujuvaa. Tehtävään edellytetään soveltuvaa pohjakoulutusta ja työkokemusta palvelu-, koulutus-, valmennus-, terveys-, liikunta- tai henkilöstöalalta. Aiempi kokemus hyvinvointivalmennuksien toteuttamisesta katsotaan eduksi.

Rahallisen palkkion lisäksi tarjoamme käyttöösi materiaalipankin sekä laajat verkostoitumismahdollisuudet asiantuntijoidemme kanssa. Meille voit tehdä töitä myös oman yrityksesi kautta. 

Jos kiinnostuit, käy hakemassa paikkaa TÄSTÄ perjantaihin 10.8.2018 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Marialle p. 040 7638914. Tiedustelut aikavälillä 23.7 – 3.8.2018. 

Valitettavasti emme vastaa sähköpostitiedusteluihin.

Palvelujohtaja Maria Mikkonen, p. 040 7638914