Lappeenrannan Energia tukee henkilöstöä 4event Starttivalmennuksella

Lappeenrannan Energialla huolehditaan asiakkaiden ja Etelä-Karjalan seudun hyvinvoinnista sähkön, lämmön ja veden palveluilla ympäri vuoden sen jokainen hetki. Tällä hetkellä koronasta johtuvasta poikkeustilanteesta monet työntekijät ja esimiehet työskentelevät kotitoimistolta käsin. Tilanne on täysin uusi henkilöstöjohtamisen kannalta. Miten aistia työkuormitusta, osoittaa välittämistä ja varmistaa henkilöstön voimavarat poikkeustilanteessa?

”Teimme harkitun päätöksen ja hyödynsimme osana poikkeustilanteen henkilöstöstrategiaa 4eventin digitaalisia palveluita. Niiden avulla voimme tukea henkilöstön työhyvinvointia joustavasti ilman, että kenenkään työmäärä lisääntyy”, kertoo Lappeenrannan Energia -konsernin yhteisten palveluiden johtaja Sari Luukkonen.

Startti valmennuspalvelussa yhdistyvät inhimilliset kontaktit, aito välittäminen, terveysteknologia ja puhelinapplikaatio. Palvelut toteutetaan etänä ja valmennusvälineet toimitetaan kotipostiin turvallisesti. Valmennuksen aloitusta- ja laitteiden käyttöönottoa avustetaan puhelinsoitolla. Omaa palautumista, unta ja voimavaroja voi seurata omassa arjessaan 28 vuorokautta.

”Meidän ostopäätöstämme helpotti se, että meillä on monivuotinen kokemus 4eventin aikaisemmista palveluista ja se, että palvelut toteutetaan joustavasti nopealla aikataululla. Osa ei välttämättä tukea tarvitse, mutta osa tarvitsee. Haluamme tukea työkykyä ja jaksamista ennakoivasti”, toteaa Sari Luukkonen.

4event pähkinänkuoressa:

4event on valtakunnallinen asiantuntijayritys, jolla on markkinoiden laajin ennaltaehkäisevä 365 palvelukonsepti. Työkykyjohtaminen, esimies- ja työyhteisövalmennukset ja henkilöstölle tarjottavat palvelut muodostavat eheän kokonaisuuden, josta löytyy ratkaisuja myös vallitsevaan tilanteeseen.

Lappeenrannan Energia pähkinänkuoressa:

Lappeenrannan Energialla rakennamme aktiivisesti Etelä-Karjalan maakuntaamme kestävää ja puhdasta tulevaisuutta tarjoamalla maailman parasta vettä, älykkäät verkostot sekä vihreää lämpöä. Palvelumme tuottavat asiakkaillemme arvoa tänään ja huomenna. lappeenrannanenergia.fi