4event rakentaa valtakunnallista työhyvinvoinnin osaajaverkostoa

Kiinnostaako sinua työikäisten terveyden ja työkyvyn edistäminen, pidätkö mielelläsi yhteyttä asiakkaisiin ja tuet heitä henkilökohtaisesti, oletko valmis kohtaamaan ihmisiä, haluatko kehittyä työhyvinvoinnin ykkösosaajaksi alueellasi? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö. 4event on tavoitteellisten hyvinvointiohjelmien ja innostavien tapahtumien valtakunnallinen asiantuntijayritys (www.4event.fi). Tavoitteenamme on saada yhä useampi ihminen tuntemaan itsensä vireäksi ja energiseksi. Laajan asiantuntija-, hyvinvointivalmentaja- ja yhteistyökumppaniverkostomme sekä palvelukonseptimme kohdennettujen työhyvinvointipalveluiden avulla se on mahdollista.

TYÖTEHTÄVÄT

Aloitamme vuonna 2017 alueelliset toteutukset 16 paikkakunnalla (Oulu, Lahti, Imatra, Joensuu, Helsinki, Kotka, Kemi, Kuopio, Savonlinna, Lappeenranta, Jyväskylä, Kouvola, Varkaus, Tampere, Rovaniemi, Kajaani). Tehtävääsi kuuluvat laadukkaiden työhyvinvointipalveluiden tuottaminen 4eventin filosofian mukaisesti. Jos haluat laajentaa toimintaasi ja/tai etsit muutosta työelämääsi, älä epäröi ottaa yhteyttä. Jos toimit jollain muulla kuin yllä mainituilla alueilla, niin voit silti ottaa yhteyttä ja kertoa, miksi toimintaa kannattaisi keskittää alueellesi. Alueellinen mallimme laajenee ja kehittyy jatkuvasti.

VAATIMUKSET

Edellytämme sinulta halua oppia uutta, palveluhenkisyyttä ja halua auttaa ihmisiä. Sinun ei tarvitse olla työhyvinvointialan ammattilainen, sillä pääset oppimaan yhteistyössä valtakunnan kärkiosaajien kanssa. Tehtävään soveltuva pohjakoulutus ja työkokemus palvelu-, koulutus-, valmennus-, terveys-, liikunta-, henkilöstö- tai johtamisalueilta katsotaan eduksi.

MUUT EDUT

Verkostossamme olevat toimijat saavat osallistua kaksi kertaa vuodessa koulutuksiin, jossa saa verkottua ja oppia yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. 4event tarjoaa myös turvallisuuskorttikoulutuksen, materiaalipankin, valtakunnallisen brändin, hallinnointituen, bonuksen hyvin tehdystä työstä, vaatteet, myynti- ja markkinointi- sekä pelinrakentajatuen. Itsenäisille liikkeenharjoittajille tarjoamme mahdollisuuden uusiin liiketoimintoihin omalla alueella ilman omaa investointia (esim. Kehon Ikä –kartoitus www.kehonika.fi).

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen jukka.huovinen@4event.fi ja saat lisätietoja hakuprosessista.

Lisätiedot: Kello 08-16 välisenä aikana, Jukka Huovinen p. 020 7291 866.