Pihlajalinna laajentaa yhteistyötä 4eventin kanssa kaikkiin kuntayhtiöihinsä

Pihlajalinna laajentaa yhteistyötä 4eventin kanssa kaikkiin kuntayhtiöihinsä – Palveluiden piiriin yli 2000 työntekijää​

Pihlajalinna Oyj ja 4event Oy laajentavat ennaltaehkäisevää työhyvinvointiohjelmaa Kolmostien Terveys Oy ja Kuusiolinna Terveys Oy kuntayhtiöihin. Ohjelman piirissä oli aiemmin noin tuhat työntekijää ja yhteistyön tiivistämisen jälkeen 4event 365 –konseptin palvelut tavoittavat yli 2000 työntekijää. Yhteydet liiketoimintaan, suunnitelmallinen pitkäjänteisyys ja monipuolinen palveluvalikoima tekevät yhteistyöstä ainutlaatuisen Suomessa.  

”Yhteistyö Pihlajalinnan työterveyshuollon, HR:n ja 4eventin välillä on ollut ennakkoluulotonta ja energistä. Tässä fiiliksessä on hyvä jatkaa, ja ohjelmaa laajennetaan uusiin yksiköihin heti alkuvuodesta”, Pihlajalinnan henkilöstöjohtaja Sanna Hildén toteaa.

Konkreettiset toteutetut palvelut ovat olleet esimieskoulutuksia, henkistä hyvinvointia tukevia palveluita, asiantuntijatietoiskuja, ryhmävalmennuksia, työyhteisöohjausta sekä turvallisia lajiopastuksia. Viestinnällisinä ratkaisuina on hyödynnetty mm. julisteita, vireystoreja ja kotipostituksia.

“Koko palveluvalikoima ei ole vielä käytössä. Olemme valinneet palveluita, jotka sopivat työntekijöiden arkeen ja ohjelman tavoitteisiin. Esimerkiksi aitoja kohtaamisia korostetaan ja sähköisten ratkaisujemme käyttöä on jätetty tietoisesti vähemmälle”, 4event Oy:n hyvinvointiliiketoiminnan johtaja Antti Äikäs kuvailee sisältöä.

Työterveyshuolto on kiinteästi mukana ohjausryhmässä, alkukyselyssä ja työkyvyn tavoitteellisessa tukemisessa. Roolit on rajattu siten, että työterveyshuollolla on data ja 4event Oy on vastannut kohdennetun valmennustuen tarjoamisesta mm. terveyskunto-, voimavara- ja unihaasteisiin.

”Tähtäämme vaikuttavuuteen. Haluamme vahvistaa henkilöstön hyvinvointia, joka heijastuu myös asiakkaidemme palvelukokemukseen. On iloinen yllätys, että ohjelman vaikutukset näkyvät jo nyt valituissa vaikuttavuusmittareissa, vasta puolen vuoden toiminnan jälkeen!”, Sanna Hildén kiittelee.

 

Lisätiedot:

Sanna Hildén, Pihlajalinna Oyj, Henkilöstöjohtaja, 040 728 3304

Antti Äikäs, 4event Oy, Hyvinvointiliiketoiminnan johtaja, 0207 291 865

Pihlajalinna Oyj

Pihlajalinna on Suomen johtavia yksityisiä sosiaali- ja terveydenhuollon tuottajia. Palvelemme yksityishenkilöitä, yrityksiä ja julkisyhteisöjä, kuten kuntia ja sairaanhoitopiirejä. Olemme kotimaisessa omistuksessa ja maksamme kaikki veromme Suomeen.