Tarinat

Tällä sivulla pääset tutustumaan erilaisiin tarinoihin. Voit lukea muun muassa onnistuneista elämäntapamuutoksista, yhteistyöstä 4eventin kanssa, innostavista tapahtumista, valmentajien vinkeistä ja siitä, miksi 4eventillä on mukava olla töissä. 


Sami Honkanen, Resurssijohtaja, Stora Enso Metsä

Stora Enso Metsä on pyörittänyt hyvinvointiohjelmaansa 4eventin avulla vuodesta 2010 lähtien. Tulokset ovat olleet hyviä. Erityisen hienoa on ollut havaita, että henkilöstö on saatu hyvin mukaan. Yhä useampi on nähnyt mahdollisuuden omien elämäntapojensa parantamiseen ja toteuttanut sen. 4event on vastannut meidän tarpeisiimme ja räätälöinyt palvelunsa meidän kulttuuriimme sopivaksi. Palveluiden kehittämisessä tärkeää on kuuntelu ja uusiutuminen. Tämä on toteutunut ja samaa odotamme jatkossakin.


Patrik Borg, Ravitsemusasiantuntija

Muistan 4eventin oranssit värit jo 2000-luvun alkupuolen luennoilta. Alussa mieleen jäi vain värimaailma, mutta hiljalleen muutakin, pääasiallisesti hyvä fiilis tapahtumista. Nyt viimeisen kymmenen vuoden aikana olenkin oikeastaan aina pyydettäessä lähtenyt 4eventin toteutuksiin mukaan. Jossain välissä taisin vähän perehdyttää 4eventiläisiä myös syömisen saloihin. Arvostan heidän toimintaansa siitä syystä, että heillä on tinkimättömän oloisesti ollut samankaltainen ajatusmaailma kanssani siitä, että muutoksia ihmisten elämiin haetaan pitkäjänteisesti ja vastuullisesti  ei pikavoittoja hakien, mikä olisi helpompi tapa toimia lyhyellä aikavälillä. Muun muassa tästä syystä yhteistyö on jatkossakin mielekästä. Plus että tykkään itsekin tehdä heidän pelejään ja testejään toteutuksissa. :)

Koko 4eventin porukka on aina ollut rentoa ja totisuutta kaihtavaa. Se on paitsi kivaa, mutta kuvastaa myös realistista otetta tähän työhön, sillä tosikot harvoin motivoivat ketään.


Heikki Kapanen, Hyvinvointivalmentaja, 4event Oy

Omat työni alkoivat 4eventin osaajana vuonna 2010 ravitsemusluennolla. Sen jälkeen olen ollut menossa mukana tuntityöntekijänä erilaisissa valmennus- ja asiantuntijatehtävissä. Mieleenpainuvin hetki on ollut ensimmäisen Minun polkuni -ryhmävalmennukseni viimeinen kokoontumiskerta: Mukava pakkaskeli, lumikengät jalassa, käsinkosketeltava vahva yhteishenki. Fiilis oli hienolla tavalla jännä, kun yhteinen taival loppui, mutta osallistujien "loppupuheenvuorojen" myötä huomasin, että jokaiselle oli jäänyt jotain valmennuksesta mukaan heidän elämäänsä. Omat ajatukseni ja 4eventin filosofia ovat niin samansuuntaisia, että näihin hommiin on aina helppo hypätä, vaikka sitten työpäivän päätteeksi. Hyvä tekemisen meininki sopivan rennolla otteella innostaa myös.


Maarit Keronen, Stora Enso Metsä

Elämänpituinen hyvinvointimatka on käynnissä ja askel nousee kepeästi. Olen osallistunut Minun polkuni -valmennukseen, Stressianalyysiin ja yrityksen tarjoamiin tyky-päiviin. Stressianalyysi oli erittäin mielenkiintoinen, ja tyky-päivät ovat olleet kivoja. En ole kokenut kaikkea palvelutarjontaa minulle tarpeelliseksi, koska oma mielenkiintoni on paikkakunnan lihaskuntoharjoittelussa, ryhmäliikunnassa, uinnissa, pyöräilyssä ja kehonhuollossa. Valmennuksesta oli minulle iso apu yhteensattumien kautta. Minulla oli muutaman vuoden ajan ollut hiihtäessä epämiellyttäviä tuntemuksia selässä, tämä tuntui etenkin tuulisella tai kylmällä säällä. Valmennuksessa käytyjen keskustelun kautta otin asian esille lääkärintarkastuksessa ja sain lähetteen fysioterapeutille, joka löysi vaivan syyn. Nykyään hoidan kireitä selän lihaksia hieronnalla ja fustralla. Uskon, että en ole ainut, ja toivoisinkin tulevaisuudessa tyky-päiviin ”ryhtiliikettä”, jossa kerrottaisiin lapatuen, vatsalihasten, lonkankoukistajien ja keskimmäisen pakaralihaksen merkityksestä hyvässä ryhdissä. Toivoisin tietoa myös siitä, miten näitä monille ongelmallisia kohtia voi harjoittaa.